Fläta och fluff

 
Här är mitt blonda fluff idag. Lite hår inspo från mej hel enkelt, hej hopp!

I klänning från främmande land

 
Såhär ska jag spatsera runt idag på stadens gator, i stickad tröja, klänning från Sarajevo & mammas klocka som nog har blivit min. Ska käka Thaimat med härliga tjejer med, fint fint!
 

En solig dag i oktober

I Lördags var det sånt här fint & soligt väder.
 

Dagen och kvällen spenderade jag med denna härliga flickan (hennes fluffiga hund va också med på ett hörn). 
 

Vi var ute och gick och tog fina bilder bland träd och vackra löv. 
 
På kvällen så åt vid en god trerätters. Äggmacka med räkor, hemmagjord spagetti och kycklinggryta + exotisk fruktsalland stod på menyn. 
 
Toppen dag helt enkelt! Idag har jobbat och sjungit och spelat piano tillsammans med min broder på en högst seriös nivå hehe. Ganska bra det med!
 

Loppisfynd

 
Sen ett tag tillbaka har jag funderat på att det skulle vara mysigt att gå på en loppis med massa fina gamla saker. Lyckligtvis så fick jag igår ett sms av en fin vän som jag inte har träffat på ett tag och hon föreslog just detta. Efter sådär en timmas spatserande mellan alla saker så var det detta som fick följa med hem i min cykelkorg. Tavlorna tycker jag var mysiga och sen kom jag på att vi faktiskt inte har den första lejonkungenfilmen hemma och det är ju illa!

Regn & rusk

Instagram bilder varre här jaa
 
Sista lektionen. Öva sång. Hem & dricka te. Träna, repa och lite cykling i regn på det. Kan nog bli ganska fint!

Det är de små sakerna som gör skillnad

En liten apa som vi träffade i Österrike
 
Idag när jag tränade gick det bara dåligt, efter 20 minuters uppvärming kunde jag inte vara med längre pga illamående och satt istället och kollade på och surade av samma anledning. Efter yttligare 40 minuter bestämde jag mig för att gå och duscha och sedan cykla hem i regnet. När jag då stod där och tog på mig mina skor så kommer det fram en tjej i 7 års åldern till mig och sa "Vilken fin fläta du har" och bara de små orden gjorde att jag mådde lite bättre. Små saker gör helt enkelt skillnad! 
 

Med ett stort leende och värkande fötter

Bildkälla
 
Idag har jag haft den bästa söndagen på länge. Är så himla glad! Musik estetarna deltog nämligen i starforlifes konsert i halmstad. Så fruktansvärt kul, så mycket glädje och energi! Det är sånt här som gör att man mår bra, musik är verkligen en riktig glädjekälla! Även The Moniker var med och sjöng bla denna låt och här är lite annat fint.

Kvällstankar

Om du jämför dig själv med andra kommer du bara att blockera din egen utveckling. Välj istället att inspireras och på det sättet utvecklas och bli bättre

Blommor och regn

 
Vädret är hel knas & jag känner med det. 
 

En måndags kväll i oktober

Jag ligger på golvet och hör hur regnet smattrar på rutan. Från köket hör jag mammas fingrar som vant rör sig över datorns tangentbord. Det blåser och jag känner hur höstens kyla sprider sig under mina fötter. Jag funderar över dagen och vad som har hänt och varit bra. Är sugen på att skriva något fint och betydelsefullt, men inte nu, inte idag. Imorgon har vi mest roliga lektioner i skolan och det får mig att le. Men först kallar min säng på mig, godnatt vänner 

Två grejer som är fint med hösten

När det börjar närma sig slutet av året så får träden varma och vackra färger och det tycker jag är fint. 
Om man har turen att ha ett äppelträd i sin trädgård kan man plocka äpplen därifrån och njuta av som de är eller göra en äppelpaj. 

Att äta våfflor på ett annorlunda sätt

Idag lyxade vi till det och åt sånna här fina våfflor.
På dem hade vi keso och mixade blåbär, hallon och äpple. Ett lite nyttigare alternativ istället för grädda, sylt och glass!

I en annan värld

Denna förmiddagen tillbringar jag med fingrarna på dessa tangenterna.
 
Och med sims som lyser upp den smutsiga skärmen. Det var alldeles för länge sedan som jag spelade detta bortglömda spelet!

Myskväll

Ikväll spelar jag kort, läser och lyssnar på musik i min nya tröja från monki.
Mystofflorna är också med, såklart! 

En liten fluffis

 
Detta är Charlie, en söt liten vovvsing som bor hemma hos min moster och hennes familj. Han är inte ens 1 år och han är väldigt söt och busig, lite för busig till och med. Här är en bild på honom från i somras!