JumpVarför inte göra ett litet glädje skutt?

Blommor i motljus
Två fiskmåsar, på väg emot äventyrFoto fixYes, detta är inget annat än mitt skricbord just i denna stund. Att det ser ut som om en orkan har vart framme beror på att jag försöker sätta in lite bilder i album, lite halvt segt och jobbigt men det blir snyggt när det blir klart.
Angående den andra bilden, alltså framsidan på albumet. När jag skulle börja sätta in bilder så tänkte jag inte riktigt och så klart satte jag in bilderna från fel håll, därför fick jag fixa en liten framsida (den andra sidan hade bara någon lite kvadrat). Hur som helst blev jag faktiskt riktigt nöjd!

Men nu ska jag laga mat, köttfärssås och spagetti, mums!

Jeansshorts

Idag har jag ägnat större del av dagen till at städa mitt rum, vilket är bland det tråkigaste som finns. Jag går hellre och gör små saker i resten av huset, konstigt nog.
Hur som helst hittade jag ett par byxor när jag städade min garbrob och eftersom jag tyckte att de var alldeles för vida vid vaderna så bestämde jag mig för att skapa lite kaos med dem, hihiihiii...

Sommar?

Ärligt talat, detta vädret är verkligen skummt. Om det är sommar ska det väl vara massa sol så man kan vara på stranden men nu regnar det bara. Innan idag så var det huuur varmt som helst, nyss ösregnade det och nu är det bara grått.
Slutsatts, man kan nog inte lita på vädret ッ

HjortarHär är tre bilder från dagen då jag blandannat har befunnit mig i Ulvered och firat en födelsedag. Vilken av de tre hjortbilderna gillar ni mest? :)

Det är de små sakerna som gör skillnad

- Ett leende

- En komplimang

- En blick

- En kram

Det är de små sakerna som gör detGult & grönt


Du är aldrig ensamÄven när du känner dig som mest ensam så finns det alltid någon som ser dig

A sign


All I want is a sign ❤

Molly Sandén - Hallelujah


En grå filurDenna bilden fotade jag när jag, Sandra och yiyi va ute i går, super mysigt!

KEXCHOKLADFör ett tag sen kom jag på att kexchoklad är världens godaste choklad och i måndags när jag var på liseberg så såg jag hur många som helst som hade vunnit två kilo kexchoklad, lite taskigt. Men hur som helst, kolla vad jag fick av pappa i morse, LYCKA!!

En till tjej med härlig röst

 

Kate Nash - Foundations


A game


Livet är ett spel där du bestämmer reglerna

Ett bi


En liten bild som jag fotade innan idag

Förresten, måste bara säga att jag älskar vädret! Nu ska jag ut och ta mer bilder eller bara lägga mig i solen och njuta av sommaren!

En orange cykelOm man försöker om och om igen,
så klarar man det mesta.

Motljus


En bild som jag fotade igår

Åh, jag blir tokig på denna bloggen, ingen snäll som kan hjälpa mig fixa den? :)

Design

Så, nu har jag gjort en ny bloggdesign. Jag är inte helt nöjd men den får duga så länge.
Här är en liten låt, måste säga att videon äger! Katy Perry - Last friday nightTypisktNeeeeeeeeeeeeeej, både den fina jumpsuiten och close-up filtret är slut just när jag tänker beställa det. Hoppas verkligen att även jumpsuiten kommer in igen! :P

BlommorHästarTjenixxen, jag kom just på att jag har en blogg, kan man i alla fall tro... Men det har ju vart fint väder också har det vart läger med konfan och annat mysigt. I brist på annat så får ni här en liten bild på tre hästar, trevligt eller hur? ;)